Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 25 oktober 2011

Kerstman en Rudolf het rendier met de rode neus


Ontworpen door Gera (Septemberspring)

Het is kerstavond. De kerstman is reuzedruk. De cadeautjes, het speelgoed, de beren.... alles ligt klaar voor de grote tocht. Zijn hulpje ‘Rudolf het rendier met de rode neus’ staat al te trappelen, zijn neus gloeit van opwinding.... Over een paar uur gaat hun grote avontuur beginnen....


De kerstman en Rudolf het rendier met de rode neus hangen aan een rvs trekveer. De kerstman is ± 14 cm lang.
Zolang de voorraad strekt zit de chenille, de witte en de rode pompon bij het patroonblad.
Kerstman:
Rudolf het rendier met de rode neus:Kerstman en Rudolf het rendier met de rode neus kunnen ook zelfstandig staan:2 opmerkingen:

Gonny zei

Wauw, Ik heb weer met open mond zitten kijken naar alles.
Mooi hoor. Geweldig.

Groetjes, Gonny

Gera zei

Hoi Gonny,

Dankjewel voor je leuke compliment!!

liefs, Gera