Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 25 oktober 2011

Sneeuwpoppenkrans


Ontworpen door Gera (Septemberspring)

Van sneeuwpoppen moet je gewoon houden!

‘Sneeuwpoppenkrans’ zal het hart van alle sneeuwpoppenliefhebbers verwarmen.

Op dit patroonblad staat de beschrijving voor ‘Sneeuwpoppenkrans’ èn 2 variaties.
Het biedt de keuze tussen:
- ‘Sneeuwpoppenkrans’: De sneeuwpoppenrij heeft een ronde onderkant, zodat de sneeuwpoppen in de krans kunnen staan.
- Variatie-1: ‘Sneeuwpoppenrij’: De sneeuwpoppen zijn gelijk aan de sneeuwpoppen in de krans, maar ze hebben een rechte onderkant waardoor ze goed samen op een vlakke ondergrond blijven staan. Variatie-1 wordt zonder krans gemaakt.
- Variatie-2: ‘Drie sneeuwpoppen’: De sneeuwpoppen zijn van elkaar gescheiden. Ze hebben elk een rechte onderkant zodat ze goed zelfstandig op een vlakke ondergrond blijven staan. Variatie-2 wordt zonder krans gemaakt.


Kies er één òf maak ze allemaal!

De krans heeft doorsnee van 40 cm.
Het wateroplosbare vlies, de gestreepte (aan twee kanten te gebruiken) stof en de velours de panne, zit zolang de voorraad strekt bij het patroonblad.


Variatie-1:


Variatie-2:


Variatie-1 en variatie-2:


Sneeuwpoppenkrans: