Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 28 augustus 2012

Kampvuurverhalen voor kabouters en uilAlle kabouters zijn lekker dicht bij het knisperende kampvuur gekropen waar moeder voorleest. Nog één verhaaltje voor het slapen gaan.
Zoals elke avond is ook de wijze uil aangeschoven en hij luistert aandachtig mee. Zorgzaam heeft hij een vleugel om een kind geslagen. Een lieveheersbeestje is op de hand van het oudste meisje neergestreken. Om het feest compleet te maken mogen twee kinderen voor iedereen nog een marshmallow roosteren. De jongste telg leunt veilig tegen vader aan en valt al bijna in slaap.

De uil is ± 12 cm hoog.
Zolang de voorraad ervan strekt zit de effen en de gebloemde stof bij het patroonblad.

'Kampvuurverhalen voor kabouters en uil' combineert goed met bv. 'Kabouterdutje'.

De kaboutermoeder:

Kabouterkind 1 en kabouterkind 4:
 Het kampvuur:
 De kaboutervader en kabouterkind 5:

Kabouterkind 2:

Uil met kind 3:


   'Kampvuurverhalen voor kabouters en uil' in combinatie met 'Kabouterdutje':

 'Kampvuurverhalen voor kabouters en uil' is een ontwerp van Gera (Septemberspring).


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw, dit ziet er fantastisch uit!Zou leuk zijn voor de herfsttafel op school! Groetjes, Machteld.

Gera zei

Hoi Machteld,

Dankjewel voor je compliment!

groetjes, Gera