Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 23 december 2014

Mini-dromedaris en achterwand met stal (gratis patroon)

Dit patroon kan als aanvulling worden gebruikt bij de mini-kerstgroep ontworpen door Elke Susannah Freed. Deze groep bestaat uit 3 delen. Jozef, Maria en het kindje vormen een deel. Een herder, een schaapje, een ezel en een os vormen een deel en de drie koningen vormen een deel. Elk deel past afzonderlijk in een luciferdoosje.
Ik heb als aanvulling deze mini-dromedaris en een Mini-engel (ook gratis te downloaden) erbij gemaakt. Omdat de 3 delen plus de engel en de dromedaris ook samen in één groter luciferdoosje passen is er voor de bekleding van het doosje de 'achtergrond met stal' toegevoegd.
Het luciferdoosje: Fire Light van de Jumbo. De buitenmaat van dit doosje is 11 x 6,5 x 2 cm. Pas eventueel het patroon aan.
Klik HIER om het patroon van de 'Mini-dromedaris en achterwand met stal' gratis te downloadenGeen opmerkingen: