Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

maandag 22 december 2014

Mini-engel Gratis patroonMini-engel is 2,5 cm hoog.
Het patroon is HIER gratis te downloaden.

Dit mini-engeltje heb ik gemaakt bij de mini-kerstgroep die ooit is ontworpen door Elke Susannah Freed. Het engeltje is net als de kerstgroep 2,5 cm hoog.
Wie goed kijkt zal de andere patronen van de mini-kerstgroep erin herkennen. Heb het alleen wat aangepast en er een engeltje van gemaakt. Echt ontwerpen kun je dit eigenlijk niet noemen. Voor mij is ontwerpen iets opbouwen vanuit het niets.


Geen opmerkingen: