Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 13 september 2018

Herfstlichtje (nieuw ontwerp)


Herfstlichtje
©Septemberspring.nl

We nemen langzaamaan afscheid van de zomer. De sierlijke rode zonnehoed draagt de warmte van de zon mee de herfst in. Zo doet de herfst stapsgewijs zijn intrede. Op het Herfstlichtje komt de rode zonnehoed volledig tot zijn recht. Terwijl de dagen kouder en korter worden geeft het Herfstlichtje warmte en licht.


Het Herfstlichtje combineert goed met het Herfstboeket


Goodgoan, Gera

3 opmerkingen:

Knutselpret zei

wow met de rode zonnehoed Geweldig

Gera zei

Dankjewel Albèrtje!

Liefs, Gera

Marie-Louise zei

Wat een prachtig herfstlichtje. Heel mooi, en helemaal met zo'n brandend kaarsje erin.