Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 8 maart 2012

Vogelverschrikker

Ontworpen door Gera (Septemberspring)


De vogelverschrikker staat weer op het land. Hij is daar neergezet om nu het ontluikende frisse groen en later in het jaar de gewassen te beschermen. Maar vogels en muizen hebben vriendschap met hem gesloten. De muizen nestelen in zijn jas, en vogels vinden bij hem een veilige rustplaats.

De vogelverschrikker is ± 40 cm hoog.
Zolang de voorraad ervan strekt zit de geruite katoen bij het patroonblad.
2 opmerkingen:

marielle zei

ben blij dat deze nu uitgekomen is als patroonblad, want had hem natuurlijk herkend van de crea-familiedag en vond hem toen al zo leuk! viltgroet Marielle

Gera zei

Hoi Marielle,
Dankjewel voor je reactie!

groetjes, Gera