Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 28 januari 2014

'Olympische regenboogvlag vol hoop'

Over ruim een week is het zover. Dan starten de Olympische winterspelen 2014!
Om alvast in de stemming te komen kun je HIER het patroon van de 'Olympische regenboogvlag vol hoop' GRATIS downloaden.

Met de kleuren van de Olympische ringen gecombineerd met wit kunnen de vlaggen van alle landen worden gemaakt. Een mooi symbool voor verbondenheid.
de regenboogvlag staat symbool voor emancipatie.
Het lieveheersbeestje staat symbool voor hoop. Hoop op gelijke rechten voor iedereen. Hoop op mooie en veilige winterspelen 2014. En natuurlijk hoop op veel medailles!

2 opmerkingen:

Knutselpret zei

wat leuk Gera maar ga me eerst verdiepen in het patroon van de adventsboom, net binnen hier Ja het koekendieffie is lekker snel:)
word vervolgd.
Lieve groet Albèrtje

Gera zei

Hoi Albèrtje,

Dankjewel voor je compliment!
Veel plezier met het maken van de ornamenten!

groetjes, Gera